Forever Move za vaše zglobove
Sastav Forever Move
Forever Move za kosti

Suplementi

NEM za brzi oporavak zglobova i mišića - Forever move

Forever Move za vaše zglobove
Sastav Forever Move
Forever Move za kosti

81.57 EUR

Smanjuje bol u zglobovima
Čini hrskavicu zdravom
Poboljšava fleksibilnost zglobova
Ubrzava oporavak
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • "Poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova Prisustvo glukozamina i hondroitin-sulfata ima za cilj da održavaju zdrave mišiće i zglobove. Uz pravilno korišćenje usporavaju propadanje hrskavice.

  Hrskavicu čini zdravom Glukozamin je vrsta šećera koja ulazi u sastav tkiva u organizmu, a najviše ga ima u hrskavici. Nalazi se na površini kostiju, gde se dve kosti spajaju i čine zglob. Upravo glukozamin čini hrskavicu elastičnom.

  @Smanjuje bol u zglobovima U sastavu proizvoda se nalazi i hondroitin-sulfat, koji smanjuje stvaranje citokina koji izaziva zapaljenja i pozitivno deluje na smanjenje bola i artroze.

  Ubrzava oporavak nakon treninga Ovaj preparat je veoma bitan za korišćenje kod sportista jer smanjuje ukočenost zglobova i povećava snagu i oporavak tetiva i ligamenata posle povrede.

  "
 • " Pogodan je za preventivno korišćenje u očuvanju hrskavice Pomaže kod oporavka nakon povrede

  Smanjuje ukočenost i otekline oko zglobova Ublažava simptome kod zapaljenja zglobova i mišića

  Preporučuje se profesionalnim sportistima

  "
 • Osnovna dva sastojka su: NEM®- unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu i BioCurc-ekstrakt rizoma kurkume (kurkuminoid). U sastav ulaze i kolagen, hijaluronska kiselina, hondroitin-sulfat, kokosovo ulje, prečišćena voda, antioksidans alfa-tokoferol, rafinisano sojino ulje, želatin (riba),glicerol, tamni ekstrakt rogača.

  NEM®- unutrašnja opna kokošijeg jajeta u prahu je prirodan izvor glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena i drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova. 3 kapsule ovog proizvoda ukupno sadrži 500mg svih ovih sastojaka

  BioCurc - ekstrakt rizoma kurkume (kurkuminoid) Kurkuma je poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove i produkuje antioksidanse. Ovim patentom omogućuje 200% veću bioraspoloživost što telu obezbeđuje maksimalnu apsorpciju.

  Hijaluronska kiselina Utiče na smanjenje i ublažavanje bola uzrokovanog trošenjem zglobne hrskavice. Takođe, pomaže u obnavljanju hrskavice o koštanog tkiva u zglobovima.

  Želatin: Dokazano deluje na poboljšanje opšteg stanja zglobova. Pored toga ima jak uticaj na oporavak artrofiranih mišića. Preporučuje se i sportistima jer utiče i na oporavak mišića.

 • Moguća neželjena dejstva Nisu zabeležena neželjena dejstva

  Napomena za određeni sastojak preparata -

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi Proizvod ne smeju koristiti osobe koje imaju problem sa opstrukcijom žučnih puteva i kamenom u žuči. Osobe koje imaju teže oboljenje jetre i osobe koje su na terapiji sa antikoagulansima.

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost Proizvod ne trebaju da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina. Proizvod nije namenjen trudnicama i dojiljama.

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu Ne sme se prekoračiti preporučena doza

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod Upotrebljivo do datuma označenog na kutiji. Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi van domašaja dece

 • Bočica sadrži 90 mekih kapsula. Preporučena doza za odrasle je 3 tablete dnevno.

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Sa godinama mogu se javiti određeni poremećaji u radu prostrate. Vitolize Man predstavlja snažnu podršku muškarcu i sprečava pojavu seksualne disfunkcije
forever mozaik

Suplementi

NEM za brzi oporavak zglobova i mišića - Forever move

81.57 EUR

Uz ovaj preparat rešićete se bola i ukočenosti. Svi prirodni sastojci preparata deluju sinergijski i učiniće da se osećate bolje i krećete oslobođeni bola.