forever vision za vid
Sastav Forever i Vision

Suplementi

Zdravlje za Vaše oči - Forever iVision

forever vision za vid
Sastav Forever i Vision

44.45 EUR

Pomaže u očuvanju vida
Filtrira plavu svetlost iz digitalnih uređaja
Pojačava dejstvo karotenoida
Održava makulu zdravom
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Pomaže u očuvanju vida jedan od sastojaka suplementa Forever iVision je prirodni vitamin A u obliku beta karotina. Beta karotin se nalazi u šargarepi i u drugim biljkama koje dokazano pružaju pomoć u očuvanju Vašeg vida.

  Filtrira plavu svetlost iz digitalnih uređaja Lutemak® 2020 je moćni sastojak koji ovaj suplement čini suplementom budućnosti. Podiže podršku Vašim očima na neverovatan nivo time što filtrira štetnu plavu svetlost iz digitalnih uređaja.

  Održava makulu zdravom za očuvanje makule zdravom neophodne su posebni hranljivi sastojci koji se zovu karotenoidi. Forever iVision ™ sadrži sva tri neophodna karotenoida koji svojim dejstvom održavaju makulu zdravom. To su lutein, RR zeaksantin i mezo-zeksantin.

  Pojačava dejstvo karotenoida dodavanjem cinka postignut je efekat pojačanog dejstva karotenoida što vitamin A čini bioraspoloživijim. Posledica je značajno povećanje učinkovitosti vitamina A u očuvanju zdravlja očiju.

 • Doprinosi očuvanju zdravlja očiju Pomaže u filtriranju štetne plave svetlosti sa digitalnih uređaja. Posebno se preporučuje osobama koje mnogo vremena provode ispred računara ili TV-a

  Poboljšava brzinu vizuelne obrade Za razliku od drugih suplemenata, Forever iVision ™ sadrži sva tri karotenoida koji su potrebni za očuvanje zdravlja unutrašnjeg oka

  Sadrži neophodne sastojke za očuvanje vašeg vida Preporučuje se kako odraslima tako i tinejdžerima

 • Lutemak® 2020 klinički ispitan sastojak koji ovaj suplement čini suplementom budućnosti. Doprinosi filtriranju plave svetlosti digitalnih uređaja koja ima štetni uticaj na oči. Takođe, štiti makulu, mrežnjaču i unutrašnje oko.

  Vitamin A prirodni vitamin A u obliku beta karotina koji se nalazi u šargarepi provereno ima blagotvorno dejstvo na vid. Pored toga, omogućava proizvodnju tečnosti neophodnu za vlaženje rožnjače i formiranje suznog filma.

  Karotenoidi - lutein, RR zeaksantin, mezo - zeaksantin hranljivi sastojci i njihova uloga je očuvanje makule zdravom. Zbog novog digitalnog doba neophodna je sinergija ova tri karotenoida za očuvanje zdravlja očiju.

  Cink pojačava dejstvo karotenoida. Time vitamin A postaje bioraspoloživ i učinkovit u očuvanju vida.

  Svi sastojci: Lutemak® 2020, karotenoidi, lutein, RR zeaksantin, mezo-zeaksantin, riblji želatin, Vitamin A, vitamin E, vitamin C, cink, ekstrakt borovnice, ekstrakt divlje šargarepe, ekstrakt meksičkog nevena, semena biljna ulja.

 • Moguća neželjena dejstva do sada nisu ustanovljene kontraindikacije.

  Napomena za određeni sastojak preparata ne sadrži alergene.

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi ne preporučuje se korišćenje ukoliko ste osetljivi na neki od sastojaka suplementa.

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost -

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada Ne.

  Kako se čuva proizvod čuvati na temperaturi do 25C, zaštićeno od svetlosti, van domašaja dece.
 • Pakovanje sadrži 60 soft - gel kapsula. Uzimati 2 kapsule dnevno

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Korišćenjem suplementa Forever iVision ™ smanjićete spoljašni štetni uticaj UV zraka, aerozagađenja i plavog svetla digitalnih uređaja na Vaše oči. Takođe, sprečićete oštećenje makule koje dolazi kao posledica starenja. Suplement sadrži sve neophodne antioksidanse koji su neophodni za očuvanje zdravlja očiju.
forever mozaik

Suplementi

Zdravlje za Vaše oči - Forever iVision

44.45 EUR

Na lak i bezbedan način činite dobru stvar za Vaše oči