forever nature min
Sastav Forever Nature Min
minerali mora

Suplementi

Minerali sa dna mora - Nature-Min

forever nature min
Sastav Forever Nature Min
minerali mora

28.57 EUR

kalcijum, kalijum, fosfor, natrijum, magnezijum i gvožđe
Cink, fluor, jod, selen, hrom i mangan
Daje ravnotežu između makro i mikro elemenata
Utiče na pravilno odvijanje životnih funkcija
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Makroelementi potrebe organizma za nekim mineralima su veće i njih nazivamo makroelementi. Tu spadaju kalcijum, kalijum, fosfor, natrijum, magnezijum i gvožđe.

  Mikroelementi minerali za kojima su potrebe u našem organizmu manje. Iako je to tako, oni su neophodni za Vaše zdravlje. Neki od njih su cink, fluor, jod, selen, hrom i mangan.

  Daje ravnotežu između makro i mikro elemenata preparat sadrži makro i mikro elementi u obliku helata koji ljudski organizam može da aposrbuje. Oni se vade sa dna mora iz sedimenata nastalih taloženjem morskih biljaka i životinja.

  Utiče na pravilno odvijanje životnih funkcija koliko su važni vitamini, toliko su važni i minerali. Oni ulaze u sastav enzima i hormona, sprečavaju stvaranje kisele ili bazne sredine u organizmu, obavljaju detoksikaciju.

 • Sprečava poremećaje u organizmu dovodi do smanjenja malokrvnosti i pada imuniteta

  Pomaže kod sprečavanja kardiovaskularnih bolesti i zakrčenja pozitivno deluje na grčeve u mišićima, nesanicu i umor.

  Daje koži i kosi sjaj dovodi do potpune uravnoteženosti organizma

 • Fosfor (makroelement) Količina fosfora koja se nalazi u 6 tableta iznosi 772mg. To je dovoljna količina uneta u organizam koja će sprečiti pojavu slabosti, nedostatak apetita, kostobolju i bolove u zglobovima.

  Magnezijum količina magnezijuma koja se nalazi u 6 tableta iznosi 400mg. Korišćenjem magnezijuma sprečićete pojavu grčenja i drhtanja mišića, neravnomerno lupanje srca, ublažićete predmentrualne tegobe.

  Jod (mikroelement) količina joda koja se nalazi u 6 tableta iznosi 150 mikrograma. Nedostatak joda dovodi do nesanice, utučenosti, umora, gojaznosti.

  Cink količina cinka koja se nalazi u preporučenoj dozi od 6 tableta iznosi 15mg. Nedostatak cinka dovodi do usporenog fizičkog, polnog razvoja, do sporog zarastanja rana. Cink se još nalazi u spanaću, pšeničnim klicama, pečurkama, ostrigama itd.

  Svi sastojci: kalcijum (dikalcijum fosfat), gvožđe (gvožđani fumarat), fosfor, jod (kalijum jodid), magnezijum, cink, selen, bakar, mangan, molibden, vanadijum, talog prirodnih morskih minerala, natrijum kroskarameloza, stearinska kiselina

 • Moguća neželjena dejstva do sada nisu ustanovljene kontraindikacije.

  Napomena za određeni sastojak preparata ne sadrži alergene

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi ne preporučuje se korišćenje ukoliko ste osetljivi na neki od sastojaka u proizvodu.

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25C, van domašaja dece.
 • Bočica sadrži: 180 tableta. Preporuka za korišćenje je dva puta dnevno po 2 tablete. Žene u periodu menopauze 3x2 tablete dnevno.

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Nedostatkom nekih od minerala u Vašem organizmu može doći do sledećih simptoma: nesanice, umora, malokrvnosti, glavobolje, oboljenja srca, slabosti mišića i još mnogih drugih pojava. Zato je od ključne važnosti imati ravnotežu između makro i mikro elemenata i vitamina što možete postići korišćenjem ovog preparata.
forever mozaik

Suplementi

Minerali sa dna mora - Nature-Min

28.57 EUR

Korišćenjem proizvoda Forever Nature Min svakog dana, bićete sigurni da ste uneli dovoljnu količinu minerala u svoj organizam koji su potrebni za zdrav i ujednačen stil života