probiotik
Sastav Forever Active Pro B
probiotik za imunitet

Suplementi

Probiotik za bolji metabolizam - Forever Active Pro-B

probiotik
Sastav Forever Active Pro B
probiotik za imunitet

47.99 EUR

Za zdrav sistem za varenje
10 milijardi korisnih bakterija
Poboljšava imunitet
Podstiče varenje i ubrzava metabolizam
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Zdrav sistem za varenje značajan je uticaj dobre mikroflore na sveukupno zdravlje, a probiotici pomažu da se izvrši rebalans korisnih bakterija u organizmu. Uz pomoć Cinka koji ima antimikrobno dejstvo, vezuje patogene mikroorganizme i na taj način stvara optimalne uslove za ravnotežu crevne mikroflore

  Bakterije koje nam pomažu istraživanja pokazuju da dobar probiotik treba da sadrži kolonije između 5 i 10 milijardi korisnih bakterija, kombinaciju sojeva sa komplementarnim svojstvima. Mora se klinički dokazati da imaju korisne efekte na zdravlje ljudi. Postoje dve vrste bakterija a to su: Laktobacil i Bifidobacteria

  Poboljšava imunitet za jak imunitet najzaslužniji je naš digestivni trakt. Kada je crevna flora u ravnoteži, možemo biti sigurni da smo dobro. Do poremećaja crevne flore dolazi neadekvatnom ishranom, nekvalitetnom vodom, nedostatkom sna. Korišćenjem probiotika, dovešćete Vašu crevnu floru u ravnotežu i samim tim ojačaćete imunitet

  Podstiče varenje i ubrzava metabolizam višestruki je uticaj probiotika na digestivni trakt. Njegovim korišćenjem ubrzavate metabolizam, pomaže kod alergija, redukuje loš holesterol. Pozitivno deluje na rad srca, na vaginalnu floru i predstavlja lek za jačanje imuniteta

 • Podrška snažnom imunološkom sistemu Telesnu težinu održava na optimalnom nivou.

  Redukuje osetljivost na različite alergene dovodi do dobrog funkcionisanja gastrointestinalnog trakta.

  Održava zdravlje srca poboljšava psihičku ravnotežu.

 • Cink - esencijalni mineral sadržaj cinka u jednoj tableti je 2,5 miligrama. Klinički je dokazano da cink stimuliše regeneraciju crevne sluznice i utiče na ublažavnje simptoma dijareje. Cink ima i antitoksično dejstvo, tako što razgrađuje toksine štetnih agenasa i blokira njihovo vezivanje.

  Probiotička vlakna (frukto-oligosaharidi) vlakna su ključna u podržavanju, skladištenju i transportu probiotika u crevima. Vlakna pomažu da dobre bakterije Bifidobakterija i laktobacila neoštećene dospeju u naša creva.

  Bifidobacteria i njene vrste bifidobacterium lactis učestvuje u modulaciji imunog sistema i poboljšava varenje. Bifidobacterium longum ima sposobnost metaboliziranja velikog spektra šećera i ugljenih hidrata. Bifidobacterium bifidum utiče na transport ugljenih hidrata i reguliše mučninu. Lactobacillus rhamnosus ometa rast Candide i pozitivno utiče na oporavak epitelnog sloja.

  Lactobacillus i njene vrste Lactobacillus rhamnosus ometa rast Candide i pozitivno utiče na oporavak epitelnog sloja. Lactobacillus reuteri deluje antimikrobno sa inflamatornim oboljenjima. Lactobacillus acidophilus reguliše gastrointestinalnu pokretljivost i utiče na ph ravnotežu.

  Od aktivnih sastojaka sadrži Cink 2,5mg u jednoj kapsuli. Mešavina 6 vrsti bakterija:Bifidobacterium animalis ssp. lactis (5,2 x 109 CFU/1 kapsuli) 30 mg , Lactobacillus rhamnosus (1,15 x 109 CFU/1 kapsuli) 20 mg , Lactobacillus reuteri (0,58 x 109 CFU/1 kapsuli) 10 mg, Lactobacillus acidophilus (0,58 x 109 CFU/1 kapsuli) 8 mg, Bifidobacterium longum (0,20 x 109 CFU/1 kapsuli) 5 mg, Bifidobacterium bifidum (0,29 x 109 CFU/1 kapsuli) 5 mg.

 • Moguća neželjena dejstva nisu zabeležena moguća neželjena dejstva.

  Napomena za određeni sastojak preparata ne sadrži soju i alergene.

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi ne sme koristiti ako ste preosetljivi na bilo koji sastojak iz preparata.

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama.

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života.

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod čuvati dobro zatvoreno na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25C, van domašaja dece.
 • Za maksimalan učinak popiti jednu kapsulu ujutru na prazan želudac sa čašom obične vode.

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Probiotske kulture ovog moćnog preparata učiniće da povratite normalan rad sistema za varenje. Takođe, Vaš imuni sistem će biti mnogo jači. Smanjenim unosom probiotskih kultura preparata Forever Active Pro-B može doći do poremećaja odnosa dobrih i loših bakterija u Vašim crevima. Za maksimalan rezultat preporuka je popiti jednu kapsulu ujutro na prazan stomak zajedno sa 0,5dl Aloe Vere gela razblaženog sa 2,5dl mlake mineralne vode.
forever mozaik

Suplementi

Probiotik za bolji metabolizam - Forever Active Pro-B

47.99 EUR

Na vrlo jednostavan način i uz konzumiranje samo jednog preparata učinićete neverovatnu stvar za Vaš sistem za varenje. Pored toga, preparat Forever Active Pro-B će Vam ojačati imuni sistem.