forever supergreens
Sastav Forever Supergreens
spirulina

Suplementi

Ph ravnoteža putem superhrane - Forever Supergreens

forever supergreens
Sastav Forever Supergreens
spirulina

50.37 EUR

Jača Vaš imuni sistem
Visok nivo vitamina C
Utiče na ph vrednost
Bogat vitaminom E
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Spirulina u ovom suplemetu jača Vaš imuni sistem i sardži i antioksidante, a ostali sastojci bezbeđuju potrebne količine vitamina koje organizam sam ne proizvodi. Korišćenjem proizvoda Forever Supergreens možete dobiti potreban dnevni unos vitamina i minerala od preko 20 vrsta voća i povrća

  Visok nivo antioksidantnog vitamina C vitamin C u našem organizmu deluje kao antioksidans te štiti naše telo od oksidativnog stresa. U prirodnom obliku ga najviše ima u voću i povrću. Najveća količina vitamina C se može naći u aceroli. Preporučena dnevna doza vitamina C je 45mg. Vitamin C kao antioksidant je rastvorljiv u vodi.

  Utiče na ph vrednost Vašeg organizma Ph vrednost je ključni faktor u funkcionisanju organizma koji pospešuje zeleno povrće kao što su spanać, brokoli i kelj. Pozitivan uticaj na Ph vresnost ima i list zelenog čaja, aloja i spirulina.

  Bogat vitaminom E ima ključnu ulogu u zaštiti ćelijskih membrana od uticaja oksidativnog stresa koji nastaje viškom slobodnih radikala i rastvorljiv je u mastima. Obilje vitamina možemo naći u semenkama bundeve, suncokretovom ulju, bademima, orasima.

 • Održava ph vrednost i imunitet sadrži potrebnu dnevnu količinu vitamina C i E. Dnevni unos vitamina C za odraslog čoveka je 45mg. Dnevni unos vitamina E za odraslog čoveka je 15mg. Kod dece je dnevna količina ovog vitamina od 6-11mg, u skladu sa godinama.

  Daje snagu i energiju pojačava snagu i pokretljivost tokom treninga i ubrzava oporavak

  Zamenjuje jedan obrok ukoliko zivite brzo i nemate vremena da kvalitetno jedete, jedna kesica ovog dodatka ishrani može Vam zameniti taj jedan obrok koji bi ste preskočili u nedostatku vremena

 • List aloje u prahu doprinosi smanjenju upalnih stanja: respiratornog sistema (bronhitis, astma, upala pluća, alergija i kijavice), urinarnog trakta (bešika, prostata, glomerulonefritis), gastrontestinalnog trakta (gastritis, gorušica, čirevi, dijareja, opstipacija (zatvor), hemoroidi). Sadrzi preko 250 hranljivih sastojaka.

  Spirulina Spirulina ima mnogo dobrih osobina: bogata je hrtanljivim materijama, ublažava upale, pomaže imunološkom sistemu, moćan je antioksidans i pomaže čišćenju organizma od nagomilanih otrova.

  List zelenog čaja ima lekovita svojstva i unapređuje zdravlje srca, jetre i mozga. Dovodi do poboljšanja izgleda kože i smanjuje rizik od raka. List zelenog čaja štiti ćelije mozga od oksidativnog stresa.

  Vitamini C i E nedostatak vitamina dovodi do pada imuniteta, umora, nesanice, lošeg raspoloženja. Manjak vitamina C može dovesti i do anemije. Nedostatak vitamina E može dovesti do poremaćaja apsorpcije masti.

  Magnezijum esencijalni mineral za Vaše telo. Neophodan je za enzimske procese, ublažava hronični bol u nervima, utiče na zdravlje kostiju. Pravilnim unosom dovodi do smanjenja grčenja i bolova u mišićima. Pozitivno utiče na zdravlje srca.

  Svi sastojci: Magnezijum, vitamin E, vitamin C, list zelenog čaja, suvi ekstrakt godži bobica, list aloje u prahu, seme grožđa u prahu. list spanaća, aroma šumskog voča, aroma maline i jagode, list brokolija, ječmena trava, spirulina, list kelja, crni luk, bundeva, kupus, repa, asai bobice, borovnica, brusnica, stevia kao zaslađivač.

 • Moguća neželjena dejstva do sada nisu ustanovljene kontaindikacije

  Napomena za određeni sastojak preparata -

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi kada ste preosetljivi na bilo koji sastojak koji se nalazi u proizvodu

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama.

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu ne sme se prekoračiti preporučena doza. Ne koristiti ukoliko pakovanje nije dobro zatvoreno ili je oštećeno.

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25C, van domašaja dece.
 • Pakovanje sadrži: 30 kesica od 4,4g. U 240ml vode ili nekog drugog napitka sipa se sadržaj jedne kesice, a zatim mućka ili meša dok se ne rastopi. Preporuka je popiti ga uz doručak.

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Nedostatkom vitamina i antioksidanata dovodite Vaš imuni sistem u loše stanje i mogućnost izazivanja oksidativnog stresa organizma. Dobićete snagu i energiju koja Vam je preko potrebna za svakodnevno obavljanje poslova, treninga, a spirulina će dodatno ojačati Vaš imunitet. Ukoliko ste na dijetalnom režimu, Forever Supergreens se odlično slaže sa proteinskim šejkom Forever Lite Ultra.
forever mozaik

Suplementi

Ph ravnoteža putem superhrane - Forever Supergreens

50.37 EUR

Korišćenjem proizvoda Forever Supergreens živećete opuštenije i zdravije. Na siguran način pomažete sebi i svom organizmu