aloe vera mango
Sastav Aloe Mango

Aloe vera napici

Mango voće za Vaš imuni sistem - Forever Aloe Mango

aloe vera mango
Sastav Aloe Mango

39.77 EUR

86% soka aloe vere
Bogat antioksidansima za zdravlje očiju, kose, kože i srca
Jača imunitet
Poboljšava varenje
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Pozitivno utiče na imuni sistem aloja vera gel je izvanredan imunostimulans. Utiče na sprečavanje nastanka bolesti tako što jača otpornost organizma.

  Ukus tropskih krajeva koji se ne zaboravlja Ukus manga ovaj preparat izdvaja od drugih.

  Deluje protivupalno doprinosi smanjenju upalnih stanja respiratornog sistema (bronhitis, astma, upala pluća, alergija i kijavice), urinarnog trakta (bešika, prostata) , gastrontestinalnog trakta (gastritis, gorušica, čirevi, dijareja, opstipacija (zatvor), hemoroidi).

  Čisti organizam aktivni sastojci preparata omogućavaju lakše oslobađanje štetnih materija iz organizma.

 • Sprečava nastanak kancera uklanja uzroke nastanka i pomaže u uklanjanju degenerativnih ćelija

  Regeneriše ćelije u sastavu preparata nalazi se sedam aminokiselina koje pomažu u regeneraciji ćelija. Ovo je od vitalnog značaja za organizam

  Antioksidans slobodni radikali mogu imati izuzetno štetno dejstvo na funkcionisanje organizma. Uz preparat, lakše ćete ih izbaciti i neutralisati

 • Stabilizovani gel iz lista aloja vere aloja vera gel sadrži 86% soka ceđenog iz lista aloja biljke. Sam sok je u potpunosti prirodan bez dodatka vode i hemijskih dodataka. Sadrži preko 250 hranljivih sastojaka, vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i salicilnu kiselinu

  Pire Manga Mango je pun hranljivih sastojaka i sadrži važne vitamine kao što je vitamin C, koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Voće koje se koristi za Forever Aloe Mango bere se u trenutku savršene zrelosti, kako bi se osigurao bogat ukus i sadržaj hranljivih sastojaka koji je na optimalnom nivou.

  Aminokiseline su organska jedinjenja iz kojih se grade proteini. Aloja vera gel sadrži 22 neesencijalne i 8 esencijalnih aminokiselina koje čovek mora hranom uneti u organizam.

  Vitamin C je najjači antioksidans veoma delotvoran kod lečenja bakterijskih i virusnih infekcija. Podiže odbrambeni sistem tela na viši nivo i veoma je efikasan u ublažavanju posledica nastalih usled hemioterapije.

  Svi sastojci: Stabilizovani Aloe vera gel iz unutrašnjeg dela lista (Aloe barbadensis ) 86%, koncentrovana kaša ploda manga (Mangifera induca L.) 10%, fruktoza, aroma manga, L- askorbinska kiselina (vitamin C), antioksidans: askorbinska kiselina, regulator kiselosti: limunska kiselina.

 • Moguća neželjena dejstva -

  Napomena za određeni sastojak preparata preparat ne sadrži konzervanse niti stabilizatore

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi preparat se ne preporučuje deci mlađoj od 12 godina i osobama osetljivim na sastojke proizvoda

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost preparat se ne preporučuje trudnicama i dojiljama.

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu -

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod Proizvod se čuva na temperaturi do 25 C do datuma označenog na pakovanju van domašaja dece. Aloa Mango se nakon otvaranja čuva u frižideru na temperaturi do 7 C maksimalno 30 dana.
 • Pre upotrebe se promućka. Proizvod se pije 2 puta dnevno po 60ml ili 3 puta dnevno po 40 ml. Dnevna doza ne sme biti prekoračena

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Usled nedovoljne kvalitetne ishrane imuni sistem biva slabiji. Posledica toga mogu biti pojava infekcija i upala koje mogu izazvati pojavu bolesti. Uz Aloja vera gel jačate imunitet i na taj način možete sprečiti nastanak zdravstvenih komplikacija
forever mozaik

Aloe vera napici

Mango voće za Vaš imuni sistem - Forever Aloe Mango

39.77 EUR

Na bezbedan način osiguraćete Vašem telu potporu i ojačati odbrambeni sistem. Vrlo lako, uz samo jedan napitak