aloe ever shield
Sastav Aloe Ever Shield
dezodorans sa alojom

Lična higijena

Aloe Ever Shield - prirodni dezodorans

aloe ever shield
Sastav Aloe Ever Shield
dezodorans sa alojom

11.27 EUR

Prirodni dezodorans
Bez neprijatnih mirisa
Pruža dugotrajnu zaštitu
Štiti kožu
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Aloe Ever Shield je potpuno bezbedan za razliku od ostalih dezodoransa - antiperspiranata koji mogu biti uzročnici pojave cisti i drugih oboljenja.

  Dugotrajna zaštita koju pruža Aloe Ever Shield traje do 24 časa nakon nanošenja.

  Nanosi se u bilo kom trenutku i može se koristiti odmah nakon tuširanja ili depilacije voskom bez iritacije kože ili osećaja peckanja.

  Prirodni dezodorans ne sadrži štetne aluminijumske soli koje sprečavaju znojenje kao neki drugi dezodoransi na tržištu

  Aloe Ever Shield je čist jer sadrži samo prirodne sastojke koji neguju kožu obezbeđujući dan bez neprijatnih mirisa ispod pazuha.

  Aloe Ever Shield je ekomičan zato što je zapremina pakovanja 92 grama, što je dovoljno za svakodnevnu upotrebu tokom više meseci.

 • Bez neprijatnih mirisa omogućava normalno znojenje uz efikasno odstranjivanje neprijatnih mirisa.

  Prirodni dezodorans štiti kožu jer sastojci preparata ne samo da su neškodljivi, već i čine dobre stvari za kožu ispod pazuha. Ne sadrži gluten.

  Aloe vera shield pruža dugotrajnu zaštitu do 24 sati nakon nanošenja.

  Aloe Ever Shield takođe ima antimikrobna svojstva koja pomažu u borbi protiv bakterija koje izazivaju miris, što je čini idealnim sastojkom za dezodorans.
 • Aloa Ever Sield sadrži gel koji je bogat aminokiselinama, enzimima iz grupe proteaza, amilaza, lipaza i celulaza, hormone, minerale: magnezijum, mangan, cink, bakar, hrom, kalcijum, kalijum i gvožđe, saponine, sterole, šećer (skrob), lektine i vitamine A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, folnu kiselinu.

  Voda (Aqua) koja se koristi za izradu Aleo Ever Shield mora biti visokokvalitetna i bakteriološki ispravna. Mora biti bez mirisa, i ne sme da sadrži kalcijum ili teške metale (poput olova, bakra, gvožđa).

  Limunska kiselina njen glavni sastojak jeste askorbinska kiselina koja dubinski čisti kožu, ali i pomaže pri zarastanju ožiljaka od akni i bubuljica.

  Aloe Ever Shield sastojci: Propilen glikol, voda (Aqua), sok lista Aloe Barbadensis (stabilizovani*Aloe VeraGel/gel), Triklosan, limunska kiselina, parfem, Heksil Cinanmal, Benzil Salicilat, Butilfenil metilpropional, Linalol, Geraniol, Citronelol, Benzil Cinamat, Alfa- isometil jonon, Amil cinamal, Eugenol, Limonen, Diazolidinil urea, Kalijum sorbat, Natrium benzoat, Metilparaben.

  Aloe Ever Shield je veganski proizvod
 • Moguća neželjena dejstva -

  Napomena za određeni sastojak preparata Ne sadrži soli aluminijuma

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi -

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost -

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu -

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod -

 • Svakodnevnim korišćenjem Aloe Ever Shield možete sprečiti pojavu neprijatnog mirisa. Bezbednosni tab probušiti pre upotrebe.

  Aloe Ever Shield je dezodorans koji se nanosi glatko i brzo se suši, ne ostavljajući za sobom lepljive ili masne ostatke. Njegova formula bez mrlja čini ga pogodnim za upotrebu na svim tipovima kože, uključujući i osetljivu.

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Usled fizičke aktivnosti, a posebno u stresnim situacijama može se pojaviti neprijatan miris ispod pazuha.

Aloe Ever Shield je visokokvalitetni dezodorans kompanije Forever Living Products koji pruža celodnevnu zaštitu od mirisa i vlage. Ovaj nežni, ali efikasan dezodorans ne sadrži jake hemikalije ili alkohol, što ga čini bezbednom i prirodnom alternativom tradicionalnim dezodoransima.

Prirodni dezodorans kompanije Forever Living Products koji pruža sigurnu, nežnu i dugotrajnu zaštitu od mirisa i vlage. Njegova prirodna i neiritirajuća formula, zajedno sa 24-satnom zaštitom, čini ga odličnim izborom za sve koji traže visokokvalitetni dezodorans koji je efikasan i nežan za kožu.
forever mozaik

Lična higijena

Aloe Ever Shield - prirodni dezodorans

11.27 EUR

Samo jednim preparatom, vrlo lako i na bezbedan način, izbegnite neprijatne situacije koje mogu biti posledica pojave neprijatnog mirisa pazuha. </br> </br> Pored svoje efikasnosti kao dezodoransa, Aloe Ever Shield je takođe velika ušteda. Pakovanje od 92 grama pruža višemesečnu upotrebu, što ga čini isplativom opcijom za sve koji traže prirodan i efikasan dezodorans.