tečni sapun za ruke
Sastav Liquid Soap
sapun za celu porodicu

Lična higijena

Tečni sapun za ruke sa aloja verom - Aloe LIquid Soap

tečni sapun za ruke
Sastav Liquid Soap
sapun za celu porodicu

24.56 EUR

Bogat uljima argana i jojobe
Održava vlažnost ruku
Pogodan za celu porodicu
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Bogat uljima argana i jojobe sadrži vitamin E i prirodne masne kiseline koje čuvaju zdravlje kože. Ovaj čudesni sastojak poznat je kao „tečno blago iz Maroka” , dok ulje jojobe obezbeđuje vitamine B kompleksa, cink i druge.

  Održava vlažnost ruku ekstrakt krastavca koji se nalazi u sapunu pomaže da se održi vlažnost dlanova i čini kožu glatkom i hidriranom.

  Pogodan za celu porodicu zbog svojih prirodnih sastojaka mogu ga koristiti kako odrasli, tako i deca.

 • Daje koži celodnevnu hidrataciju ekstrakt krastavca u kombinaciji sa ostalim sastojcima osvežava, omekšava i hidrira kožu. Naročito je pogodan za tretman suve i dehidrirane kože ruku.

  Obnavlja kožu i daje joj mekoću kombinacija sastojaka čistog gela aloje i ulja jojobe i argana postiže se potrebna vlažnost i mekoća ruku.

  Podmlađuje kožu i čini je svežom ekstrakt voća planinska arnika (brđanka), tačnije njen žut cvet podmlađuje i osvežava kožu

 • Ulje jojobe se dobija u vidu tečnosti iz semena žbunaste biljke jojobe. Seme jojobe se sastoji od 50% ulja jojobe. Bogato je vitaminom E, kompleksom B vitamina, cinkom, jodom, bakrom, hromom, masnim kiselinama i selenom.

  Ulje Argana drvo argana koje se može videti samo u pustinjama jugozapadnog dela Maroka donosi velike zelene plodove. Unutar njih se nalazi orah od kojeg se dobija arganovo ulje. Procenjuje se da je za 1 litar arganovog ulja potrebno oko 100 kg svežih plodova argana, i zato je na kraju kozmetika na bazi ovog ulja tako cenjena

  Ekstrakt krastavca krastavac je najbogatiji vitaminom C, a u tragovima sadrži gotovo sve vitamine grupe B i karoten. Od minerala ima dosta fosfora, kalcijuma, gvožđa, mangana i joda

  Svi sastojci: Sok lista Aloe Barbadensis Miler (Stabilizovan* Aloe Vera Gel), voda, Natrijum C14-16 Olefin Sulfonat,Kokaamidopropil Hidroksisultain, Propanediol, Kokamidopropilil Betain,Natrijum Meti2-Sulfolaurat, Dinatrijum 2-Sulfolaurat, Dinatrijum Kokoil Glutamat, Glicerin,Glikol Distearat, Lauret-4,Hidroksiacetofenon, PEG-120 Metil Glukosa Dioleat, CaprililGlikol, hidrolizovani estri jojobe, uljeargana (Argania Spinosa), ekstrakt krastavca (CucumisSativus), ekstrakt cveta brđanke (AmicaMontana), Dinatrijum EDTA, limunska kiselina,Natrijum hlorid, Hlorfenesin, Fenoksietanol,Sorbična kiselina, Kalijum Sorbat, miris(Parfem)

 • Moguća neželjena dejstva Nisu zabeležena neželjena dejstva

  Napomena za određeni sastojak preparata -

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi -

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost Nisu zabeleženi uticaji na trudnoci, dojenje i plodnost

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu -

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod Nema posebnih smernica.
 • Upotrebljava se svakodnevno za što bolju higijenu ruku.

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Neadekvatnom higijenom ruke mogu postati osetljive i suve. Odabirom neškodljivog, kvalitetnog sapuna osiguravate zdravlje i mekoću kože
forever mozaik

Lična higijena

Tečni sapun za ruke sa aloja verom - Aloe LIquid Soap

24.56 EUR

Sa kombinacijom prirodnih ulja, ekstrakta krastavca i čiste aloje, Aloe Liquid Soap obezbeđuje sve što je potrebno Vašoj koži