aloe first
Sastav Aloe First

Nega kože

Aloe First kao prva pomoć vašoj koži i sluzokoži

aloe first
Sastav Aloe First

31.09 EUR

Umiruje iritiranu kožu
Prva pomoć kod opekotina
Pomaže kod alergije
Može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usled prehlade i laringitisa
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Aloe First je prva pomoć i koristi se kod brojnih povreda kao što su posekotine, nagnječenja, opekotine, zapalenja, alergije i bitan je deo svake kućne apoteke.

  Aloe First ima višestruko delovanje može se primenjivati kod zaustavljenja krvarenja, grčeva mišića, genitalnog svraba, zapalenja usne duplje i sportskih povreda.

  Pogodan je za celu porodicu zbog svog sastava od 11 lekovitih biljaka, propolisa koji ima lekovita svojstva, pogodan je za korišćenje kod odraslih, ali i kod dece. Preporuka je da Aloe First imate pri ruci u kuhinji, kupatilu, na radnom mestu i godišnjem odmoru, kako bi ste uvek bili spremni za nepredviđene situacije.

  Štiti kosu Aloe first, takođe, može da se nanese i na kosu kao zaštita protiv štetnog uticaja zagađivača. Čak se upotrebljava i u nekim frizerskim salonima kao tretman pre trajne ondulacije, budući da štiti od isušivanja kože glave koje je posledica procesa formiranja frizure.

 • Aloe First umiruje iritiranu kožu jer ublažava posledice nakon depilacije voskom ili nakon dugog izlaganja kože suncu.

  Štiti kožu jer propolis u Aloe First povećava prirodna umirujuća i zaštitna svojstva gela aloe vera na koži.

  Može se koristiti kod zapaljenja čeonog sinusa, začepljenja nosa usled prehlade i laringitisa za sve povrede ili opekotine na koži krajnji efekat je brzo zaceljivanje uz minimum bola.

 • Stabilizovan Aloe Vera gel sadrži 78% soka ceđenog iz lista aloja biljke. Aloe First sadrži sam sok koji je u potpunosti prirodan bez dodatka vode ili hemijskih dodataka. Aloe vera gel sadrži preko 250 hranljivih sastojaka: vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i salicilnu kiselinu.

  Pčelinji propolis sadrži čak 37 minerala, aminokiseline i vitamine. Takav sastojak u Aloe First poboljšava imunitet, ublažava simptome prehlade i gripa. Zaceljuje rane i opekotine i odličan je izvor energije.

  Alantoin sastojak koji štiti kožu, nalazi se u mnogim lekovitim biljkama, uključujući aloe veru.

  Ekstrakt nevena, kao jedan od važnih sastojaka koje sadrži ovaj proizvod, deluje protivupalno i antiseptično, pa se upotreba Aloe First spreja preporučuje za ublažavanje upalnih procesa na koži, za zarastanje rana i ublažavanje tegoba kod ekcema. Takođe, aktivni sastojci nevena povoljno deluju na ublažavanje grčeva, pa se kapi mogu koristiti i kod poremećaja menstrualnog ciklusa i bolnih menstruacija.

  Aloe First sastojci: stabilizovan Aloe Vera gel 78%, destilovana voda, alantoin, propilenglikol, tokoferol(prirodan E vitamin), polisorbat 20, imidazolidinilkarbamid, metilparaben, natrijumcitrat, propolis, ekstrakt nevena, kamilica, maslačak, eukaliptus, gloginje, žalfija, đumbir, sandalovina, thymus vulgaris.

 • Moguća neželjena dejstva -

  Napomena za određeni sastojak preparata -

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom -

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi -

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost -

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu Proizvod je namenjem za spoljnu upotrebu.

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod Rok upotrebe: 4 godine.
 • Aloe First je veoma jednostavan za upotrebu i može se naneti direktno na kožu ili kosu. Njegova nežna, neiritirajuća formula čini ga pogodnim za sve tipove kože, uključujući i osetljivu. Njegova zgodna boca sa raspršivačem olakšava nošenje sa sobom u pokretu, tako da možete uživati u njegovim prednostima kad god i gde god vam zatreba. Boca sadrži 473ml.

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Aloe First je jedinstveni, višenamenski sprej kompanije Forever Living Products koji je formulisan mešavinom aloe vere i drugih prirodnih sastojaka za umirivanje i zaštitu kože.

Aloe First takođe čuva zdravlje kože, dezinfikuje obolela mesta i na taj način ublažava bol i smanjuje upalu.

Aloe First je svestrani sprej koji je dizajniran da se koristi na različite načine. Može se koristiti kao tonik za umirivanje i vlaženje kože, kao i kao svežavajuća magla koja pomaže u hlađenju i hidrataciji kože u vrućim danima. Aloe First se takođe može koristiti kao magla za kosu koja pomaže u raspetljavanju i dodavanju vlage kosi.
forever mozaik

Nega kože

Aloe First kao prva pomoć vašoj koži i sluzokoži

31.09 EUR

Aloe First je svestran i efikasan sprej kompanije Forever Living Products koji pruža niz prednosti za kožu i kosu. Njegova mešavina prirodnih sastojaka, uključujući aloe veru i pčelinji propolis, zajedno neguje i štiti kožu, dok njegova praktična bočica sa raspršivačem olakšava upotrebu u pokretu. Bez obzira da li tražite sprej, tonik ili preparat za kosu, Aloe First je odličan izbor koji vam može pomoći da postignete zdravu, lepu kožu i kosu.