alo vera gelly za negu kože
Sastav Aloe Vera Gelly

Nega kože

Prirodna intenzivna nega kože - Aloe Vera Gelly

alo vera gelly za negu kože
Sastav Aloe Vera Gelly

23.38 EUR

100 % stabilizovani gel aloe vera
Proziran i gust
Prva pomoć
Poručite odmah Ostvarite popust od 5-30%, pozovite 0642839963
 • Sadrži 100 % stabilizovani gel aloe vera prirodan preparat u službi zdravlja Vaše kože.

  Proziran i gust napravljen na poseban način za lakšu lokalnu primenu. Pored toga što je gust, koža ga u potpunosti upija pa gel ne ostavlja tragove na odeći.

  Prva pomoć zbog svog delovanja, preporučuje se da bude deo Vašeg paketa prve pomoći.

 • Deluje umirujuće trenutno umiruje kožu. Dodatkom vitamina E i C, preparat je dodatno obogaćen i čini da koža postane glatka i zategnuta.

  Uklanja bolove, upale i otoke pacijenti koji su koristili gel ističu da vrlo brzo uklanja bol, a da upalu i otok u vrlo kratkom roku ublaži.

  Pomaže u lečenju mnogih problema sa kožom na efikasan način gel pomaže u lečenju raznih povreda, uboda, opekotina, plikova, žuljeva, kurjih očiju, bubuljica, zubobolje, upale nastale nakon bušenja ušiju i mnogih drugih promena na koži.

 • Stabilizovani Aloe Vera Gel sadrži 84,6 % soka ceđenog iz lista aloe biljke. Sam sok je u potpunosti prirodan bez dodatka vode i hemijskih dodataka. Aloe vera gel sadrži preko 250 hranljivih sastojaka: vitamina, minerala, enzima, lignina, saponina, šećera, antrakinona, biljnih sterola i salicilnu kiselinu.

  Glicerin Štiti kožu od štetnog uticaja spoljašnih faktora. Zadržava i vezuje vlagu pa je pogodan u tretmanima kod kojih je potrebno hidrirati kožu, kod suve i ispucale kože.

  E vitamin blagotvorno deluje na kožu i poboljšava njen izgled. Efikasno ublažava bol usled opekotina i neutrališe štetno dejstvo UV zraka na kožu. Smanjuje ožiljke od bubuljica, strija i podočnjaka.

  C vitamin neophodan je za proizvodnju kolagena (supstanca koja koži daje čvrstinu) u ćelijama. Pomaže u očuvanju vitalnosti kože .

  Svi sastojci: Stabilizovani Aloe Vera Gel, DI voda, trietanolamin, karbomer, Glicerin, tokoferol (E vitamin), askorbinska kiselina (C vitamin), alantoin (gavez), diazolidin urea, metilparaben.

 • Moguća neželjena dejstva -

  Napomena za određeni sastojak preparata -

  U vezi sa primenom sa zvaničnom terapijom Preparat nije namenjen lečenju bilo koje bolesti. Preporuke su napisane na osnovu iskustva korisnika. Pre upotrebe posavetovati se sa lekarom.

  Sa lekovima iste namene -

  Kada preparat ne sme da se koristi -

  Uticaj na trudnoću, dojenje, plodnost -

  Upotreba sa hranom i pićem -

  Da li prilikom upotrebe treba voditi računa o nečemu -

  Da li postoji uticaj na upravljanje motornim vozilom ili tokom određenog rada -

  Kako se čuva proizvod Rok upotrebe 4 godine.
 • Pre upotrebe temeljno očistiti kožu. Naneti gel na oboleleo mesto i ponoviti nekoliko puta u toku dana ukoliko je potrebno

Čujte to od naših kupaca.

Koristim Forever Living proizvode već nekoliko meseci i osećam se neverovatno. Kvalitet je izvanredan i rezultati su vidljivi. Preporučujem ih svakome ko želi da se oseća zdravo i snažno.
Željko Babić
Kao atletičar, jako je važno da se brinem o svom zdravlju. Forever Living proizvodi su mi pomogli da održim zdrav životni stil i da se osećam snažno svaki dan. Preporučujem ih svima koji žele da žive zdravo i aktivno.
Janko Laketić
Oduševljena sam sa Forever Living proizvodima! U samo nekoliko nedelja, primetila sam razliku u svom opštem zdravstvenom stanju i samopouzdanju. Proizvodi su prirodni i sigurni, a ja ih često preporučujem svojim prijateljima i porodici.
Mirjana Tot
Postoji mnogo spoljašnjih faktora koji imaju negativan uticaj na zdravlje kože ukoliko nije zaštićena. ALOE VERA GELLY ne samo da štiti i čuva zdravlje kože, već ublažava simptome opekotina, uboda insekata i pomaže u lečenju mnogih drugih oboljenja
forever mozaik

Nega kože

Prirodna intenzivna nega kože - Aloe Vera Gelly

23.38 EUR

Samo jednim preparatom sačuvajte zdravlje i vitalnost Vaše kože.